E gjeni dot se kush eshte ? Eshte nje kengetare e shquar Shqiptare

E gjeni dot se kush eshte ? Eshte nje kengetare e shquar Shqiptare.

Është ndër këngëtaret me të dashura për publikun shqiptar.Kjo këngëtare e mirënjohur e muzikës popullore.

Për vite të tëra ka arritur një numër të madh fansash, kjo falë dashurisë së madhe ndaj muzikës së saj. Zëri i saj i ëmbël ju ka përcjellë dhe vazhdon të ju përcjellë edhe tash. Bëhet fjalë për Ganimete Jashanicën, këngët e së cilës kishin mesazhe të fuqishme, mesazhe këto që tregojnë se me artin shpirtëror, ajo kishte gjetur mënyrën se si të shprehej.E gjeni dot se kush eshte ? Eshte nje kengetare e shquar Shqiptare.