E gjeni dot se kush është bukuroshja e vogël në foto/ Sot është rritur dhe është martuar me një aktor që e duan të gjithë

E gjeni dot se kush është bukuroshja e vogël në foto/ Sot është rritur dhe është martuar.

Me një aktor që e duan të gjithë. Vajza e vogël në foto është këngëtare shumë e njohur. Ajo është Xhensila Myrtezaj e cila edhe sot ka mundur të ruajë embëlsinë e vajzës së vogël. Xhensila Myrtezaj po shijon hitin e fundit “Panorama” me Ardian Bujupin, bashkëpunim shumë i suksesshëm i kthyer në trendin e kësaj vere.

E gjeni dot se kush është bukuroshja e vogël në foto/ Sot është rritur dhe është martuar me një aktor që e duan të gjithë,ditorja.