E Fundit/ Zvicra futt edhe 11 shtete në listën e Karantitnës…

E Fundit/ Zvicra futt edhe 11 shtete në listën e Karantitnës. Autoritetet Zvicrane ka shtuar 11 shtete dhe disa rajone në Itali e Austri në listën e karanttinës.

Prej 14 dhjetorit, shtetasit e 11 shteteve të reja do të duhet të jenë në izolim për 10 ditë kur të hyjnë në Zvicër. Sipas Zyrës Federale të Shëndetit Publik (BAG), SHBA, Portugalia, Polonia, Hungaria, Gjeorgjia,

Si edhe shtetet e Ballkanit Serbia, Kroacia, Sllovenia dhe Maqedonia e Veriut e kanë të detyruar karanttinën. Shqiperia dhe Kosova janë dy shtetet e vetme të paprekura në Ballkan.

Autoritetet Zvicrane ka shtuar 11 shtete dhe disa rajone në Itali e Austri në listën e karanttinës, keto jane te dhenat e fundit, shkruan ditorja.