E fundit/ Shtyhet fillimi i vitit të ri shkollor për këtë datë

E fundit/ Shtyhet fillimi i vitit të ri shkollor për këtë datë.

Kjo u bë e ditur pas takimit të ministrit të Arsimit, Ramë Likaj, bashkë me SBASHK-un, IKSHPK-në dhe përfaqësues të MSH-së.

“Ne kemi raporte strikte të përshkruara në mënyrë të qartë për respektimin e masave kundër Co vid-19. Nuk jemi duke e shtyrë fillimin e vitit shkollor për shkak se kemi ndonjë koment me ndonjë tjetrin.

Fillimi i vitit të ri shkollor 2020-2021 është shtyrë për 14 sht ator, për shkak të situatës. Qëllimi është vetëm të kujdesemi për shëndetin e personelit të mësimdhënësve dhe të shkollave, nxënësve dhe qytetarëve në përgjithësi”, ka thënë Ministri Likaj.