E fundit/ Përl eshje me armee zjarri mes dy personave në Prizren, dyshohett se janë bagjanakë

E fundit/ Përl eshje me armee zjarri mes dy personave në Prizren.

Ka ndodhur një per.leshje me armë zjarri në Korishë të Prizrenit.Për/leshja dyshohet të ketë ndodhur mes dy personave, të cilët janë bagjanakë mes vete.

Dje ne mesnate ka ndodhur kjo ngjarje, dhe ende nuk dihet arsyeja pse ka ndodhur kon.flikti, Policia ka arritur në vendin e ngjarjes dhe po mirret me rastin.Per detaje te reja to njoftojm perseri,ditorja.Ka ndodhur një per.leshje me armë zjarri në Korishë të Prizrenit.Për/leshja dyshohet të ketë ndodhur mes dy personave, të cilët janë bagjanakë mes vete.