E fundit! Konsullata Italiane jep njoftimin e bu jshem per shqiptaret qe do vijne ne Shqiperi

Konsullata shqiptare e Barit ka kërkuar nga pol.icia italiane të zhvillojnë më shumë patrullime në Portin e Barit, për të parandaluar,hape-ree.klamn, dhe nd1qe-videon, e lajmit.

“Lutem, njoftoni të gjithë të afërmit tuaj që kanë ndërmend të udhëtojnë drejt Shqipërisë! Ka disa ditë që në afërsi të portit të Barit kanë filluar të go dasin me vje dhje në automjete. Pikasen ato që janë për udhëtim jashtë Italisë dhe për rrjedhojë edhe ato që shkojnë në Shqipëri.

Duhet kujdes për të mos e lënë automjetin pa ruajtje dhe të mos lihen në brendësi të tij dokumente dhe para. Mos ndaloni në parkingjet e supermarketeve dhe lini mjetet tuaja të paruajtura. Shpërndajeni në mënyrë që të shmangni probleme të renda si për paratë ashtu edhe për dokumentet e udhëtimit”, thuhet në njoftimin e Konsullatës shqiptare në Bari.