E FUNDIT / Gjermania futet sërish në karantinë nga kjo date..

Rritja e madhe e rasteve me ko vi d-19 po detyron Gjermaninë që të rifutet në k arantinë, nga e hëna e ardhshme, më 2 n ëntor.Vendimi është marrë diten e sotme gjatë mbledhjes së kancelares Angela Merkel me drejtuesit e 16 landeve.

Ne 24 orët e fundit, në Gjermani janë k onfirmuar 14.964 raste të reja me ko vi d,Sipas Institutit Robert Koh, kjo shifër është më e larta brenda një dite që nga nisja e ep idemisë.

Deri më tani, ne Gjermania jane regjistruar 463,419 të inf ektuar dhe 10,263 jete te hu mbura.Sipas Bikd, kostoja për një muaj bll okim shkon nga 7 deri në 10 miliardë euro.

Rritja e madhe e rasteve po detyron Gjermaninë që të rifutet në k arantinë, nga e hëna e ardhshme, më 2 n ëntor.Vendimi është marrë diten e sotme gjatë mbledhjes së kancelares Angela Merkel me drejtuesit e 16 landeve.