E Fundit/ Edhe dy Kosovarë janë arré.stuar për suImin në Vjenë, ja nga cili qytet!

Dy persona të d yshuar, që janë a rre stuar për s ulmin e mbrëmshëm në Vjenë janë nga Kosova, ndërsa, dy nga Maqedonia e Veriut.

“Dy të d yshuar që janë a rrestuar në Vjenë janë nga Kosova dhe dy të tjerë nga Maqedonia”, informuan burimet tona nga sektori i sigurisë nacionale.

Njëri nga të dysh uarit nga Kosova është nga Ferizaj, ndërsa tjetri nga Suhareka, shkruan rtv21.tvNdërkohë, 14 persona janë arre stuar lidhur me s ulmin e mbrëmshëm në Vjenë të Austrisë.

Këtë e ka bërë të ditur sot ministri i Brendshëm i Austrisë, Karl Nehammer.Ai ka njoftuar se nga s ulmi t errorist kanë v dekur katër persona dhe 22 janë l ënduar. Qeveria e Austrisë ka shpallur tri ditë z ie në shenjë solidarizimi,ditorja.