E Fundit/ Austria hyn në Karantinë, do të vendoset edhe Ora Policore’ nga dita e…

Kancelari austriak Sebastian Kurz njoftoi se vendi po hyn në një karantinë të re për shkak të pa sojave të rritjes së numrit të pacientëve me k0ronaviirus. “Situata është e qartë. Nëse nuk bëjmë diçka menjëherë, do të kemi një mbingarkesë në njësinë e kujdesit int ensiv,” i tha Kurz një konference.

Masat e reja hyjnë në fuqi të martën në mesnatë. Ndoshta masa më e rr eptë e f utur është ora polic0re, kështu që austriakët nuk do të lejohen të largohen nga shtëpitë e tyre midis orës 8 dhe 6 të mëngjesit, dhe përjashtimet do të jenë të rralla.

Restorantet do të mbyllen për katër javët e ardhshme, por shp ërndarja e ushqimit do të lejohet.Të gjitha kompanitë që munden, do të kalojnë në op eracione online. Shkollat ​​dhe dyqanet do të qëndrojnë të hapura.

Masat e reja hyjnë në fuqi të martën në mesnatë. Ndoshta masa më e rr eptë e f utur është ora polic0re, kështu që austriakët nuk do të lejohen të largohen nga shtëpitë e tyre midis orës 8 dhe 6 të mëngjesit.