E donin të gjitha femrat shqiptare aq i bukur ishte, por ja kush është gruaja e Ndriçim Xhepës: Janë njohur që në gjimnaz


Pet per here te pare gruaja e Ndricim Xhepes. Njohja jonë është e hershme, qysh në vitet kur unë isha gjimnaziste. Ishte një njohje në distancë realisht. Përshëndeteshim në rrugë, sa herë përballeshi, ju ftojme t’u kushtoni vemendje pamjeve ne vijim.

Ajo çfarë mbizotëronte tek unë ishte një përfytyrim aspak mikprites: thosha me vete se të lidhesh me një njeri të tillë është e rr e.zikshme. Ishte, sipas meje, një mjedis i rr e.zikshëm, mjedisi i tij, siç janë mjediset e artit, i pelqyer nga qindra sy vajzash.

Pet per here te pare gruaja e Ndricim Xhepes. Njohja jonë është e hershme, qysh në vitet kur unë isha gjimnaziste. Ishte një njohje në distancë realisht. E donin të gjitha femrat shqiptare aq i bukur ishte, por ja kush është gruaja e Ndriçim Xhepës: Janë njohur që në gjimnazKur e shihja në rrugë, e përshëndesja dhe merrja një përshëndetje; ajo që më shkonte ndërmend ishte ideja… s’është i imi… Kaq. Dhe nuk më mundonte më shumë mendimi.