E dini që aktor shqiptar luan në telenovelën turke që na ka fik suar, ja cili është ai dhe është kunati…

E dini që aktor shqiptar luan në telenovelën turke që na ka fik suar, ja cili është ai dhe është kunati.Luran Ahmeti është aktori shqiptar i cili ka luajtur në një nga serialet më të ndjekur të të gjitha kohërave.

Si “Sulejmani i Madhërishëm”.Luaran ka luajtur rolin e Kusret Pashait. Ai është një prej personazheve që ka bërë shumë bujë në fushën e aktrimit.

Duke arritur të bëhet kështu pjesë e shumë proj ekteve të njohura filmike, si ato vendore ashtu edhe në pro jektet ndërkombëtare.Aktori ka marrë pjesë në shumë filma dhe pas Sulejmanit atij i janë ofruar shumë role të reja.

Si “Sulejmani i Madhërishëm”.Luaran ka luajtur rolin e Kusret Pashait. Ai është një prej personazheve që ka bërë shumë bujë në fushën e aktrimit.