E dini pse të martuarit në Japoni nuk flenë kurrë bashkë. Arsyeja do t`ju habise


Ja cilat arsyet e verteta perse ciftet e martuara ne Japoni flene ndarazi. 1.Kane orare te ndryshme gjumi. Nje nder arsyet pse ciftet vendosin te shojne ne shtrat ndaras eshte orari i ndryshem i punes qe ata kane.

Keshtu qe duke mos dashur te shqetesojne partnerin se zgjohen heret per pune apo vijne vone, ata thone se kjo nuk ndikon per mire ne jeten e tyre. Fjetja keshtu u jep nje gjume te qete e te papenguar.2.Fos hn/jat flene me nenat e tyre.

Nenat ne japoni zgjedhin te flene me foshnjat e tyre pasi kjo konsiderohet shume e rendesishme e prandaj baballaret duhet te vendosin a te ndajne te njejtin shtrat apo te shkojne ne dhome tjeter. Per femijen kjo ndihmon te mbaje nje temperature dhe rrahje zemre te qendrueshme, duke patur mireqenie me te mire dhe behet me i pavarur ne jete.