E besoni apo jo? Ky është politikani i Kosovës që ka veturën më të shtrenjtë!

E besoni apo jo? Ky është politikani i Kosovës që ka veturën më të shtrenjtë..

Mercedes Benz S Class cilësohet si një ndër makinat më të preferuara të momentit në botë.

E një të tillë, të vitit 2018, në vlerë 65 mijë eurosh e posedon ministri i Ekonomisë dhe Ambientit, Blerim Kuçi.
Në fakt kjo është vetura e tij e dytë pasi nga biznesi i tij ka edhe një makinë tjetër me vlerë prej 25 mijë eurosh.Por Mercedes shumë më të shtrenjte sesa të Kuqit i ka në pronësi politikani më i pasur në Kosovë, Behxhet Pacolli.Kronikë e përgatitur nga gazetarja Iliri Pireva.