Dyshoni nëse dhe ju keni qenë të prekur? Ja shen.jat që zbulojnë nëse e keni kaluar Ko.vi.d…(Foto)

Të gjithë jemi në dyshim nëse jemi prekur nga koronavirusi. Megjithëse është e vështirë të thuhet një përgjigje e saktë, vetëm nëpërmjet simptomave, këtu janë disa shenja që tregojnë se në të shkuarën ju mund të keni qenë të infe ktuar.

Nëse keni qenë shumë sëmurë në shkurtAdam Spivak, një doktor i sëmun/djeve infe/ktive në Universitetin e Utah në Salt Lake City, thotë se nëse keni qenë shumë sëmurë, midis periudhës janar-shkurtit, ka gjasë ta keni kaluar kor onavir usin.

Nëse keni pasur ethe dhe kollë!Nëse për disa ditë, në këtë periudhë, keni pasur ethe, kollë dhe lodhje të tepërt, ka shumë gjasa që ju ta keni kaluar vir usin. Papritur keni humbur nuhatjen dhe shijen e ushqimit!
Humbja e nuhatjes dhe e shijes, është një nga shenjat që dallon koronavirusin e ri. Rreth 66% e atyre që janë bartës me koro navir us, kanë këtë simp/tomë. Nëse krejt e papritur, edhe ju për një kohë keni humbur nuhatjen dhe shijen.

Nëse e gjithë familja u sëmur njëkohësit! Nëse të gjithë familjarët, dikush më shumë dhe sikush më pak, ka përjetuar grip, por në të njëjtën periudhë kohë, ka gjasa që e gjithë familja të ketë qenë infe./ ktuar,ditorja.