Dyfishohet Çmimi I Biletave Të Autobuzave, Të Bie Më Mirë Ta Bësh Rrugën Nga Mali Si…

Dyfishohet Çmimi I Biletave Të Autobuzave, Të Bie Më Mirë Ta Bësh Rrugën Nga Mali Si.

Në këto kohëra të vështira për të gjithë, abuzuesit kanë vendosur të fitojnë më shumë.Kështu mund të thuhet për linjat e autobuzëve Tiranë-Athinë, që kanë rritur çmimin e biletave.

Kështu shkruan një qytetar që e ka den oncuar këtë fakt.Autobuzat per Greqi udhetojne me kapacitet te plote, me plote 60 veta dhe jo me gjysemen e pasagjereve, nderkohë pasagjerët paguajnë dyfish biletën. Një person i duhet te paguaj 70 euro vajtje dhe 70 euro ne kthim, plus edhe 5 euro aplikimin, nga 50 euro vajtje e kthim që ishte. (25 euro +25 euro) .Kjo eshte e verteta, Nese nuk besoni, verefikojeni.Edhe këtu shteti nuk ekziston.Bileta ATHINË -TIRANË u dyfishua nga pandemia që autobuzat të ngarkojnë gjysmën e pasagjerëve.