Dy Shqiptare Shkojn Me Një Sheik Për Një Nat Sbahet Nami, Bëja Qejfin Sheikut Se Të Paguan Mirë”


Dy Shqiptare Shkojn Me Një Sheik Për Një Nat Sbahet Nami, Bëja Qejfin Sheikut Se Të Paguan Mirë” Dy shqiptare te reja kan bër nje gjest qe është kometuar shum por ato as qe e kan mendjen tek komentusit. Ato kan vizituar së fundmi Katari n.

Ato ka publikuar në profilin e saj në “Instagram”, foto e video nga udhëtimi në Dubai, ne vendet ma te mira ne bote. Në “Instagram”, njere vajzë ka publikuar një video të Doha-s në orët e para të mëngjesit, të kapur nga avioni dhe thote se paguajn mir per nje nate sheiket.

Dy Shq iptare Shkojn Me Një Sheik Për Një Nat Sba het Nami, Bëja Qejfin She ik ut Se Të Pagu an Mirë”,ditorja.