Dy burra i futen në shtëpi, kur gruaja e kishte burrin në punë. Ajo që ndodhi aty i la të gjithë të shtangur


Historia që ne po tregojmë sot ka si protagonist një 24-vjeçare nga Karolina e Veriut.Samantha Bunce ishte në shtëpi, për të ajo ishte një ditë si të gjithë të tjerat dhe po kujdesej për fëmijën e saj më të vogël. Kur në një moment, dy ha jdu të hynë të ar m atos ur në shtëpi.

Bashkëshorti i saj, Paul, ishte në punë. Të dy gr abitësit nuk ishin në dijeni të një detaji vërtet thelbësor. Para se të martohej, Samantha kishte punuar në u shtri, e ajo ishte në gjendje të përdorte atë që kishte mësuar në vitet e mëparshme. Për këtë, vajza menjëherë mori fëmijët e saj dhe i çoi ata lart për t’i fshehur. Përveç kësaj, në shtëpi ajo kishte një ar .m.ë që mund ta përdorte në em er gjenca si këto. Ajo e mori menjëherë dhe arriti të tre mbë dy h ajd ut ët, të cilët u arr atis ën menjëherë.

Pro ble mi është se gruaja u go d it nga dy të shtë na ar m ësh. Pas pla gosj es, Samantha u dërgua menjëherë në s pit al, edhe pse nuk ishte në rr ezi k të jetës. E gjithë bota ishte e impresionuar nga ajo që bëri kjo nënë, ajo arriti të shpëtojë fëmijët e saj nga dy haj dutë.Edhe pse situata ishte vërtet e tm err shme, Samantha tani është e sigurtë dhe në shëndet të mirë, ajo gjithashtu është kthyer në shtëpi dhe i kalon ditët me fëmijët e saj të dash ur,ditorja.