Duket si një veprim i pavetëdijshëm, zbulohet arsyeja përse p.licet prekin me dorë makinën kur ju ndalojnë

Veprimi i tyre tërhiqte vëmendje, por pak e dinin se përse po.licia e bën dicka të tillë. Përgjithësisht e kemi vënë re se po.licet e prekin me dorë pjesën e sipërme të makinës kur na ndalojnë. Deri këtu gjithçka në rregull. Fundja duket si një veprim i pavetëdijshëm.

Në ditët e sotme, me zhvillimin e mjeteve të teknologjisë, zbardhja e kri.meve të ndryshme është më e lehtë,dhe ja arsyeja pse i prekin, k1ikojeni re;klamn meposht dhe n’diqeni,videonn.