Duda Balje Na Prezanton Me Vajzen E Saj, Ajo Është Një Bukuroshe E Vërtetë

Duda Balje s’ia lëshon rrugën të bijës, duken si dy shoqe.
Deputetja e Kuvendit të Kosovës, Duda Balje përveç se një femër e zonja është edhe mjaft e bukur dhe elegante.

K1ikojeni re;klamn dhe shfaqen,fotot.
Deputetja 42 vjeçare është nënë e dy fëmijëve, një vajze dhe një djalë. Në disa fotografi të publikuar përkrah të bijës, Duda lirisht mund të thuhet se i bën “konkurrencë” të bijës.