Ekskluzivee/ Drejt Një Izo limi Të Dytë, Votohet Të Hënën Për Vendosjen E Orës Policore…

Në pritje të masave të reja të mundshme kufizuese nga e hëna, këtë fundjavë qytetarët nuk kanë kufizime në lëvizje.

Nëse trendi i rritjes së të infektuarve me koronavirus vazhdon këtë fundjavë, Komisioni për Sëmundjet Infektive do t’i propozojë qeverisë masa të reja.

Komisioni për Sëmundjet Infektive, propozoi masa dhe kufizime të reja si shkurtimi i orëve të punës deri në orën 23:00, masa të reja për transportin publik.