Doni të punoni në Gjermani? Sërish viza gjermane për ata me kontratë pune

Doni të punoni në Gjermani? Sërish viza gjermane për ata me kontratë pune.

Dhe a po e ndryshon kriza e nevojën e Gjermanisë për fuqi punëtore nga jashtë? Vetëm pak muaj më parë, më 1 mars 2020 hyri në fuqí lígji për fuqínë e kualifikuar punëtore në Gjermani.
Ai do duhej t’ua lehtësonte qytetarëve nga vendet e treta jashtë BE, ardhjen me punë në Gjermani. Shumë qytetarë nga Shqipëria e Kosova lidhën shpresat me këtë lígj. Gjithsekush që kishte një zanat të kualifikuar apo kishte një kontratë dhe njihte gjuhën gjermane në nivelin që kërkohej mund ta provonte fatin e të kërkonte punë në Gjermani, dhe ja detajet e kerkuara,hape-posht katrorin, dhe shfaqen,te dhenat.