Doni te keni jastek te bardhe si bora, atehere ju duhet te ndiqni keto rregulla teper te thjeshta

Keni blerë jastëkë të bardhë të rehatshëm për shtratin tuaj dhe pas disa kohësh shihni se janë zverdhur dhe nd.otur? Kemi zgjidhjen e duhur për jastëkë si të rinj. Në këtë mënyrë do të keni përsëri jastëkë të bardhë.
Ju duhen: 250 ml detergjent i lëngshëm.Detergjenti që përodorni zakonisht për të bardhat.125 ml uthull e bardhë.150—200 gr sodee bikarbonat, ja dhe si behet perdorimi, k1ikojeni re,klamn dhe n’diqni,videonn.