Donaldi në Bbv, ndërsa Romeo do jetë pjesë e një tjetër spektakli në…

Donaldi në Bbv, ndërsa Romeo do jetë pjesë e një tjetër spektakli. Dy aktorët Salsano Rrapi dhe Romeo Veshaj kanë publikuar një postim sëbashku dhe komentojnë Donaldin.

Mos vallë Romeo do t’i bashkohet trupës së Portokallisë? Kjo gjë nuk është konfirmuar, mirëpo zërat nuk kanë munguar. Fotoja e fundit shton dyshimet se një bashkëpunim po vjen, mbetet për t’u parë nësee është veç një takim miqësor apo nisje e re për Romeon.