Donaldi filloi te jete kunder Betarix per kete ves qe ate e..

Donaldi dhe Beatriks po jetojnë lidhjen e tyre brenda shtëpisë së Bbv. Mëngjesin e sotëm ai i thotë Beatriksës se nuk i pëlqen që ajo fle pa mbathje. Beatriksa e ka marrë me të qeshur të gjithë këtë dhe i thotë se ashtu i peelqen të flejë.

Donald dhe Beatrix janë çifti më i përfolur i momentit e të dy bashkë ndodhen brenda shtëpisë më të famshme të Shqipërisë. Gjithë rrugëtimi i tyre ka ndodhur para syve të publikut.

Në fillim u vu re një afrimitet mes tyre me të qeshura dhe me prekje, më pas erdhi konfirmimi i pëlqimit nga të dy, duke u pasuar edhe nga puthja në dasmën e improvizuar jugore.