Doli Të Kërkonte Burrë Në Televizor, Arjan Konomi E Degjeneron Fare Shqipen: Ti Moj Do Çuar Në…

Debati u rikthye sërish puntatën e sotme, ku Arjani ak uz oi Shqipen si malipu latore dhe i tha se në fjalët e saj nënkuptohej sikur ai i kërkonte Shqipes të krijonte situata në studio.

Ndërkohë Shqipja tha se Arjani kurrë nuk e ka thënë një gjë të tillë, por në prapaskenë gjithmonë e ka këshilluar dhe shtoi se fjalët e thëna prej saj kanë pasur këtë kuptim.

Arjani: Ti Shqipe je një malipul atore perfekte, kur arrin të kërkosh të m anip ulosh mua, kur the në debatin tonë para disa ditësh, që t’i ndryshe thua në prapaskenë dhe ndryshe thua këtu në emision, ti dëshiron të lësh tek publiku, që unë në prapaskenë të them ty s ul mo Anën, Fatjonin.

Unë në prapaskenë të them ty gjëra të tjera dhe më pas thua gjëra të tjera. E tha më pas këshilla e sqaruam ne. Shqipja e la të kuptohet kjo gjë. Shyqyr që e sqaruam. Ty Shqipe në prapaskenë a të kam thënë ndonjëherë Shqipe thuaj këtë gjë për Andin, Fatjonin, Fjorelën etj… Sqaroje këtu, shiko nga kamera dhe sqaroje njëherë e mirë, sepse është momenti.