Dolën së bashku sonte, gruaja e Sinanit mori vëmendjen me pamjen e saj

Sinan Vllasaliu është këngëtari shqiptar që u bë i njohur dhe shumë i pëlqyer për publikun shqiptar që në paraqitjen e tij të parë në skenë, para shumë vitesh.

Këngët e tij janë që të gjitha hite të padiskutuara dhe që kanë mbetur përherë në kujtesën e publikut.

Sinani është shumë aktiv në rrjetet sociale, me postime nga më të ndryshmet.

Në foton e fundit, gruaja e tij mori vëmendjen me pamjen.