Doktori Ua Thote Hapur Meshkujve: Kjo Gjë Duhet Bërë Para Se Të Mbushni 35, Sepse Në Të Kun dërt Do I ‘Bini Murit Me Kokë’!

Hulumtuesit sugjerojnë që meshkujt duhet të krijojnë familje para se t’i mbushin 35 vjet në mënyrë që bebet e tyre të pa lindura t’u ikin rre ziqeve.Hape-ree.klamuesin, dhe shiko-videon, e mjekut.

Një studim i cili ka analizuar gjithsej 40 milionë bebe ka zbuluar se rr eziku i komplikimeve gjatë lindjes llon të rritet kur baballarët janë në mesin e viteve të tyre të 30’ta, dhe ky rrezik rritet dukshëm pas moshës 45 vjet.

Për dekada të tëra femrave u është thënë se do ta rr ezikojnë shëndetin e bebes nëse e ndjekin llimisht karrierën dhe e lënë krijimin e familjes në vitet e vonshme. Por, ky studim i ri, i cili është publikuar në ‘British Medical journal’, ka treguar se për shëndetin e bebes përgjegjësi duhet të marrin edhe mes.