Dok.toret japin lajmin e keq: Ja Çfarë ju ndodh nëse nuk kryeni marrë./dhënie dy herë në javë…

Një nga kënaqësitë më të mëdha të jetës është të bësh dashuri dhe nuk ka dyshim për këtë. Me të vërtetë duket se bërja e dashurisë është e mirë jo vetëm për mendjen, por edhe për trupin.

Kjo nuk është e re, por ajo që pak njerëz dinë është se cilat janë pasojat nëse nuk bëni dashuri ose nuk bëni shpesh. Kjo nuk do të thotë se ajo duhet të bëhet një mendim fiks apo një obsesion, por sipas ekspertëve do të ishte mirë të liroheni nga pasioni të paktën dy herë në javë.

Sot ne duam të përqendrohemi në efektet e mungesës së këtij aktiviteti në shëndetin fizik dhe mendor të secilit prej nesh. Këtu janë 8 problemet shëndetësore që mund të ndodhin nëse nuk bëni dashuri të paktën dy herë në javë.Është e vërtetë, sipas ekspertëve, duket se sistemi imunitar, nëse nuk bëjmë da shuri, shpesh tenton të dobësohet në mënyrë të konsiderueshme.

Është vërtetuar se mungesa e mare dheni es i çon njerëzit në një trishtim kronik dhe në disa raste edhe në de presion.Rrit rr ezikun e tu moreveKjo mund të duket e çuditshme për ju, por sidomos meshkujt,ditorja.