“Doja të bleja shtëpi, ai ishte ndërtuesi i pallatit”, Alketa Vejsiu rrëfen historinë! Si u njoh me burrin: U çm.enda pas syve të tij


Doja të bleja shtëpi, ai ishte ndërtuesi i pallatit”, Alketa Vejsiu rrëfen historinë! Si u njoh me burrin: U çm.enda pas syve të tijModeratorja Alketa Vejsiu, është tepër active në median sociale, megjithatë shumë pak dihet për jetën e saj private.

Ajo ka zgjedhur të jetë e rezervuar, dhe zgjedh të flasë shumë pak për familjarët e saj.Megjithatë, në një intervistë për një gazetë italiane, moderatorja ka vendosur të rrëfejë disa detaje, që nuk i njihnim më parë.Vejsiu ka treguar se bashkëshortin e ka njohur kur donte të binte një shtëpi për prindërit.

Ai ishte një ndërtues pallati, dhe pas disa takimesh, kishin rënë në da.shuri.“E kam njohur kur kisha vendosur të bleja një shtëpi për prindërit. Isha 20 vjeçe në atë periudhë dhe bëja dy punë.