Do t’u vijë turp një ditë, Mjeku nxjerr të pal. arat, ja cfarë po nd odh nëpër spitalet private

Do t’u vijë turp një ditë, Mjeku nxjerr të pal. arat, ja cfarë po nd odh nëpër spitalet private.

Eksperti i Shëndetit Publik Erion Dasho, ka bere nje reagim te ashpër përmes një postimi në Facebook lidhur me situatën e Co vid në vendin tonë.Mjeku kritikon bërjen e testimeve në spitalet private, teksa ngre shqetësimin për besueshmërinë e testeve, çmimin e blerjes dhe vendin e origjinës.

“Testimet vazhdojnë me mik, në privat apo kur shenjat janë aq të qarta sa testimi ka vlerë vetëm për statistikë!
Privati vazhdon të rrjepë 100 Euro për test dhe nuk deklaron as besueshmërinë e testit, as çmimin e blerjes dhe as vendin e origjinës!

Rastet ditore ulen dhe ngrihen sipas tekave të atyre që testojnë!Vde kjet vazhdojnë të na mbajnë të salduar në 10 vendet më të prekura të Europës!Protokollet nuk bëhen transparentë as brenda komitetit!