Do t’ju lënë pa fjalë: Këto janë dy vajzat bukuroshe të Milaim Zekës (FOTO)

Do t’ju lënë pa fjalë: Këto janë dy vajzat bukuroshe të Milaim Zekës.
Behet fjale per Dafina dhe Rita Zeka, janë vajzat e deputetit Milaim Zeka.
Ato e kanë mbështetur vazhdimisht babain e tyre gjatë fushatës zgjedhore.
E ndërkaq deputeti Zeka, para pak minutash ka publikuar dy fotografi në rrjetin social ku ua shpreh dashurinë.
Per me teper kl1konii re,klamn dhe ju hapen,fotot e tyre: