Do te ndryshoj orari i karanttines : Ne fillim te Dhjetorit do te behet deri ne oren 18 te mbremjes dhe me pas do te

Kemi vene re te gjithe qe ne fillim të pand emisë, se si konspiracionisti i njohur Alfred Cako ka sjellë teori të ndryshme në lidhje me mënyrën se si do funksionojë karanttina në Shqipëri.

Mirepo kohet e fundme ai ka deklaruar se deri në fillim të dhjetorit izo limi do të jetë me orare. Ai u shpreh se karantina do të jetë deri në orën 18.00.

Ndërsa, me tej ai thote se pas datës 10 janar, e gjithë bota do të futet në një izo lim shumë të fore. Por pyetjes se A do të kemi ne një izo lim tjetër, duke pare qe kufizimet e para kënë filluar?Ai shprehet “Mendoj që mund të rriten oraret, mund të bëhet deri në orën 18 në mbrëmje dhe ky do të jetë deri në fillim të dhjetorit.

Në dhjetor mendoj që do të lirohet pak, do kalohet dhe viti i ri normal.Pas datës 10 janar, këta do ta fusin të gjithë botën në një karantine shumë të eg ër dhe do të vazhdojnë të mash trojnë me shifrat e të prekurve,deklaroi ai.