Do të mbeteni pa fjalë kur të mësoni arsyen se përse Norvegjezët i vendosin mollët në këtë mënyre tek oborri i tyre

Cilesia e jetës ndryshon nga njeri vend në tjetrin dhe në këtë pikë, norvegjezët dihet që qëndrojnë shumë lart persa i perket mirqenies dhe vlerave qe ka individi ne shoqeri.

Një detaj se si janë edhe shumë socialë me njëri tjetrin, është vjelja e pemëve.Kur pemët u sjellin norvegjezëve shumë fruta, ata i va. rin ato jashtë oborrit, në mënyrë që kalimtarët të mund të shërbehen me to.

Nuk është çudi pse Norvegjia njihet si vend i mirëqenies sociale. Sikur të ndodhte kjo gje edhe ne vendin tone, pasi do te ishte nje xhest teper i konsiderueshem dhe do te ofronte ngrohtesi dhe afrim me njeri tjetrin.