Do të habiteni për çka shërben dollapi poshtë furrës


Shumica nga ne në atë dollap kryesisht lëmë gjërat e nevojshme, siç janë letrat e kuzhinës, foliet dhe mjete të tilla.Por a i keni bërë ndonjëherë vetes pyetjen se çfarë shërben ai dollap?!

Dollapi poshtë furrës elektrike, ndryshe quhet “dollap i nxehtë” meqë shërben që të ruhet nxehtësia e ushqimit rreth 2 orë pasi që të jetë gati. Nëse ende nuk jeni të sigurt për këtë gjë, ju mund t’i lexoni instruksionet që shkruajnë në garancionin e furrës.Shumica nga ne në atë dollap kryesisht lëmë gjërat e nevojshme, siç janë letrat e kuzhinës, foliet dhe mjete të tilla.Por a i keni bërë ndonjëherë vetes pyetjen se çfarë shërben ai dollap,ditorja.