Do të Habiteni kur ta kuptoni se Kush eshte dhe Çka Punon Nëna e Albin Kurtit


Do të Habiteni kur ta kuptoni se Kush eshte dhe Çka Punon Nëna e Albin Kurtit. Albin Kurti ka lindur më 24 mars 1975 në Prishtinë. Babai i tij është inxhinier i makinerisë në pension, ndërsa nëna e tij inxhiniere e ndërtimtarisë dhe ligjëruese.

Ai i ka dy vëllezër, Arianitin dhe Taulantin. Ndërsa është i martuar me shtetasen norvegjeze Rita Augestad Knudsen, me të cilën ka një vajzë. Nëna e Albin Kurtit, Arife Kurti nena e tij inxhiniere e ndertimtarise dhe ligjeruese e cila ka nje profesion me vlere,ditorja.