Do të befasohenii: Ja cila është e dashura e re e Noizyt, te gjithe e njihni (PAMJE)

Do të befasohenii, Ja cila është e dashura e re e Noizyt, te gjithe e njihni.
Pas shumë spekulimeve lidhur me historinë e re të dashurisë së Noizyt mund të themi se kjo është konfirmuar.Noizy së fundi ka postuar një video krah bukuroshes e cila është përfolur të jetë e dashura e re e Noizyt, pasi qe kjo e fundit ka postuar shumë fotografi dhe videoo, në rrjetet sociale,per me teper k1ikko re,klamn dhe n’diqni viideon.