Do ta harroni Afërditën kur ta shihni nënën e saj

Modelja e këngëtarja e njohur Afërdita Dreshaj nuk po i ndal udhëtimet e shumta edhe pse jemi në kohë pandemie.Ajo ka nisur pushimet luksoze bashke me familjarët e saj.

Si gjithmonë edhe kësaj radhe ajo po ndan momente të shumta duke na prezantuar me vendin luksoz në të cilin gjendet.

Në këtë ambient të bukur, duket se më shumë po ia zbukuron e ëma e saj e cila përkundër moshës po duket mjaftë joshëse dhe prov okuese.

Do ta harroni Afërditën kur ta shihni nënën e saj, Me këtë bukuri që e paska, ajo po e lë nën hije edhe vajzën e saj.