Do te largohet tani apo do qëndrojë në emision, Më në fund merret vendimi për Anën (Foto)

Do largohet apo do qëndrojë në emision, Më në fund merret vendimi për Anën. Fotoja komprometuese mes Arjonit dhe Anës ngjalli shumë debat në rrjet. Ana deklaroi se mes tyre nuk ka ndodhur asgjë ndërsa Arjoni thotë të kundërtën, që mes tyre ka pasur një lidhje.

“Përputhen” ia ka lënë në dorë ndjekësve të emisionit për të vendosur nëse Ana do të rikthehet në “Përputhen” apo do të përjashtohet.

Në sondazhin e hapur nga faq.ja e Top Channelit vot.uesit i kanë dalë përkrah Anës. Nga gjithe vot.uesit, 80.11% ose kanë thënë se Ana nuk duhet të largohet nga programi.

Ndërsa një pjesë prej 19.89% kanë vot.uar për largimin e Anës nga PërPuthen,keshtu qe ajo do te qendroj, shkruan ditorja.