Do habiteni, Pak ditë pas ndarjes ja me kë e zëvendëson Bearti, Tean (Foto)

Ata dyshja treguan se i kanë dhënë fund lidhjes së tyre e cila nuk kishte edhe shumë kohë që nisi.Çifti Tea Beart ishin tejet të komentuar së fundi se romanca e tyre veç se ka përfunduar.

E këtë e bëri të ditur sot Bearti, madje ata kanë larguar edhe njëri-tjetrin nga rrjetet sociale. Megjithatë siç duket, Bearti nuk është se po e ndjen edhe shumë mungesën e ish të dashuurës pasi siç duket po din se si ta kalojë kohën edhe pa të.

Sapo ka publikuaar një fotografi në storien e tij në Instagram duke dëshiruar tëshikojë ndonjë film,Bearti, pranë vetës kalaptopin derisa ka pyetur ndjeekësit t’i sugjerojnë ndonjëfilm.

Theksojmë se, jo shumë ditë ai bashkë me Tean kalonin kohë së bashku,Ndryshe, Tea dhe Bearti janë ndarë pas disa muajsh lidhjee duke mos zbuluar arsyen e ndarjees apo se si erdhi deri te ky vendim i tyre,ditorja.