Do habiteni nga të mirat që sjellin bishtat e qershisë

A e dini se bishtat e qershisë përdoren si il/ aç në mjekesinë tradicionalee, Ato janë të njohura për vetitë e tyre të jashtëzakonshme që promovojnë funksionimin e duhur të ve’shkave dhe zvogëlojnë mbajtjen e ujit.

Ata paraandalojnë formimin e gu/rëve në veshkaa dhe infe’ ksioneve.Bishtat e qershisë stimulojnë gjithashtu elem/inimin e tok’sinave nga trupi përmes ur/ ines dhe jash’teqitjees.

Përfitimet shëndetësore të bishtave të qershisë uljen e edemës dhe blozës e dobishme kundër an/ emise,percjell tutje ditorja.