Do habiteni, Ja çka i ndodhi Endrit Thaçit gjatë vottimit

Djali i ish-presidentit Hashim Thaçi, Endrit Thaçi ka votuuar së bashku me bashkëshorten e ish-presidentit, Lumnije Thaçi.

Endrit Thaçi fillimisht është parë me një maskë ku shkruan Pdk dhe bluzën “Liria ka emër”, por i njëjti kur ka hyrë për të vottuar është detyruar ta largojë dhe shihet me një maskë tjetër.

Për herë të parë, Endriti ka votuar pa prezencën e babait të tij, i cili gjendet në Hagë së bashku me ish-krerët e Uck-se,ditorja.