Do habiteni, A e keni ditur se pos Engjellushes, Shyhretja ka edhe një vajzë shumë të bukur që pak herë doli në publik!

Do habiteni, A e keni ditur se pos Engjellushes, Shyhretja ka edhe një vajzë shumë të bukur që pak herë doli në publik! Njomza Martinaj është vajza e madhe e Shyhrete Behlulit.

Publiku e njeh mjaftë mirë pasi jo rrallë është pjesë e mediave rozë. Njomza përveç si vajza e këngëtares, njihet si grimere profesionale, zanat ky që e bëri kaq të famshme.

Sa i përket jetës private ajo është e martuar dhe nënë e tre fëmijëve, dy vajzave e një djali.I saj i hasretit e pati ditëlindjen ku mori urime të shumta nga gjyshja, tezet e shumë fytyra publike.

E së fundi Njomza ka sjellur foton më të këndshme të ditëlindjes, bashkë me bashkëshortin dhe djalin,percjell ditorja.