Dje i tha ik thuaj motrës tënde..Mevlani i kthehet prapë keq Sindit, Je me fat që jemi këtu se të ishim..

Mevlani është përballur sot me Sindin pas largimit të tij nga emisioni ditën e djeshme, kur ajo iu drejtua me tone të ashpraa duke u ngritur në këmbë e duke qëndruar para tij.

Moj vajzë në këmbë mua s’më ngritet nëna ime, por ti ke fatin e gjithë kësaj bote që je në televizor se të jesh në jetën reale, të më vish ti mua përballë”, i tha Mevlani teksa Sindi e ndërpreu.

“Ti ke vazhduar me ofendime të njëpasnjëshme, çfarë edukate duhet të tregoj unë ty Mevlan?”, i tha Sindi. “Kur shoh këto gjeste kaq të ulta për njëfemër.

Që çohet në këmbë dhe ia bën me gishta djemve dhe na kri’tikon ne, përmend nënën, motrën, ku jemi ne këtu? Kush je ti moj?”, i tha Mevlani Sindit.