Dje erdhi në Përputhen për të kërkuar burrë, por nuk do e besoni dot se ç’punë ka bërë Sara më parë..

Dje erdhi në Përputhen për të kërkuar burrë, por nuk do e besoni dot se ç’punë ka bërë Sara më parë..Sara është konkurrentja më e re e “Për’puthen” që u zgjodh mbrëmjen e kaluar nga vetë djemtë. Por emri i saj nuk është i panjohur për publiikun.

Kushdo që ka menduar se e ka parë diku tjetër, ka shumë të drejtë. Ajo merret me muzikë dhe ka bërë një bashkëpunim me repeerin DonPhenom për projektin.

Sara ka marrë vëmendjen e medias edhe për fotografitë pro vokuese në rrjete sociale. Mbrëmjen e kaluar, Sara dhe Aristela ju bashkuan studios së Për’puthenPrime.

Pas prezantimit të vajzave, djemtë u vunë para një zgjedhje dhe me shumicë votash zgjodhën që Sara të qëndronte në program,ditorja.