Dje dola pozitive, sot negative, infermierja zbulon sek retin: Ja si ta kaloni korr onavirusin për 24 orë

Nje Infermiere e Qendrës Klinike Universitare të Kosovës, Shqipe Kadriu..

Ka bërë një postim në rrjetet,soicale ku tregon se si mund të kaloni co vid -19 për 24 orë.Ajo tha se brenda dy ditëve bëri dy teste.

Dhe mori dy përgjigje të ndryshme, një pozitive dhe një negative.Kadriu shprehet se kur bëri testin e parë nuk tregoi se ku punonte dhe doli pozitiv. Të nesërmen pasi u rikthye në punë, bëri sërish testin dhe doli negative.
“Receta për me kalu co vidin per 24 ore: e bëra testin pardje; nuk e shkruva ku punoj, dola pozitiv; me thirrën në punë dhe ma banë edhe një dhe shkruan ku punoj.

Sot në mëngjes isha negativ; Zotin e kam dëshmitarë që andej nuk di a mu gëzu sepse emocionet më janë pështjellu…tash s’po di a jam + a – ose ne mes diku…Zoti e boftë hajr…”, ka shkruar ajo.