Djathi me i shtrenjte ne bote, Kushton 1mije euro kilogrami, ja se cfare ka te veçante

I bardhë, i fortë dhe i pasur në aromë, nuk është vetëm i shijshëm por edhe i mirë për shëndetin, thotë Slobodan Simic, prodhues i tij.

Ka vetëm një, me një çmim prej 1 mijë eurosh për kilogram, ai mund të jetë djathi më i shtrenjtë në botë. Që nga 2012, Simic dhe ekipi i tij i fermerëve, ja arsyeja pse kushton kaq shtrenjt,shtypenii re!klamn dhe n’diqeni,videeon.