Djalit i Danit publikon foton më të bukur me të fejuarën

Të gjithë fëmijët e këngëtarëve të estradës tashmë janë pjesë e mediave roze. Ky interesim nuk mungon as për djalin e këngëtarit të njohur Danit.

Shtypeni katrorin e re’klams dhe shfaqen,fotot e tyre.
Andi Krasniqi me aktivitetet e tij shpeshherë është pjesë e mediave rozë, duke shfaqur jetën lukzose që bën së bashku me të fejuarën e tij Dafinën. Ai për ndjekësit e tij shpesh publikon foto të ndryshme, duke shfaqur dashurinë që ka me të.