Djalin e kam të martum, i ka 32 vjet, Rasim Avdyli befason me këtë rrëfim

Mërgimtari i njohur i tiktok-ut, Rasim Avdyli, përmes një video, për herë të parë ka treguar një detaj nga jeta e tij, që shumë kënd e ka befasuar. Ai ka thënë se djalin e ka 32-vjeç, dhe se ai është i martuar.

“Djalin e kam 32 vjet”, ka thënë Avdyli, duke rrëfyer histori nga jeta e tij private. Njëri nga bashkëbiseduesit i thotë: Mos ma lyp çikën për djalë! “Jo, jo, djali i jem është i martum. Unë i kam 48 vjet”, ia kthen atij Rasimi.