Djali i prezanton vajzën familjes së tij, po ajo u tr ondit kur pa sa i va rfër ishte. Prindërit e tij u pr ekën shumë pasi dëgjuan fjalët e saj..!!


Jam Sam, i lindur dhe i rritur në një zonë rurale. Familja ime nuk ishte mire nga gjendja ekonomike pasi që të dy prindërit e mi ishin fermerë që drejtonin një fermë të vogël pranë shtëpisë sonë.

Ne jetonim një jetë modeste dhe kishte raste kur nuk kishim mjaftueshem për të ngrënë. Sidoqoftë, prindërit e mi gjithnjë siguroheshin per nje shkollim më të mirë,dhe kursenin para me teper per tarifat e mia te shkollimit sesa per ushqime apo veshje.

Kjo ishte arsyeja pse unë kam qenë i vendosur të paguaj vitet e tyre të s akrificave duke studiuar shumë që të hyja në universitet dhe te kisha nje punë me pagesë të mirë.Djali i prezanton vajzën familjes së tij, po ajo u tr ondit kur pa sa i va rfër ishte. Prindërit e tij u pr ekën shumë pasi dëgjuan fjalët e saj.