Dikur vetëm qeshte/ Shikoni si duket tani ish-gruaja e Edi Ramës, aktorja e rrallë Matilda

Dikur vetëm qeshte/ Shikoni si duket tani ish-gruaja e Edi Ramës, aktorja e rrallë Matilda.
Kl1ikojeni-re1klamnn,dhe shfaqen-fotot.

35 vite më parë ajo ishte një nga ikonat dhe portretet më premtuese të kinematografisë dhe teatrit.
Matilda Makoçi, një ndër vajzat më të bukura të kohës, ajo që u bë shumë shpejt pjesë e kinematografisë, ajo që tërhoqi shikimin e mijëra djemve të rinj sa herë kalonte në anën tjetër të rrugës, ajo vijon ende të jetë një zonjë të cilën e publiku e do përmes ekranit, por edhe në heshtjen e saj.